ARTICHOC is de naam! Sinds 1993 een ambachtelijk bedrijf dat met veel creativiteit en een hoge kwaliteit de lekkerste chocoladewerken maakt.

De beste kwaliteit chocolade, staat samen met andere grondstoffen aan de basis voor een ambachtelijk en creatief hoogstandje van chocolade: van bonbon tot champagnefles en van chocoladeletter tot paasei. Alles wordt gerealiseerd in ons atelier, waar hygiëne hoog in het vaandel staat.

U kunt zelfs een chocoladeproduct personaliseren. Met de nieuwste technieken kunnen wij uw logo of een bepaalde tekst verwerken in het product. Wij maken onze eigen modellen en de bijbehorende vormen en kunnen zo heel flexibel zijn naar onze klant toe. Kortom bijna alles is mogelijk met chocolade.

Probeer het maar eens, wij zijn u graag van dienst!

Artichoc wereld van chocolade

Frankwatching Social Today Event 2019

Design en maatwerk chocolade

chocolade achtbaan

Chocolade sokkel-ei

Referenties

ING Shell RTL Nike ABN AMRO Hornbach SNS Rabobank DHL Smurfit Kappa Bakkerland Jan de Rijk Heijmans infra   Frankort & Koning Frankwatching van Amyde Bruynzeel Parthos Haton Facom Unisign Somac Peel en Maas ACAL Buma stemra 9292 reisinformatiegroep scholtus proforce embrace

KPN Eurosteel Eurotech Insign Pharmalead Karcher Mertens Endinet Conclusion FIT BAM Contour SJT Colt TUI Rijksoverheid WSG Hoppenbrouwers

TASTE PASSION
DESIGN IDEAS
INNOVATIONS
EXCLUSIVE IN
CHOCOLATE
ART
  • Instagram
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter Social Icon

copyright @rtimarc 2017