top of page

ALGEMENE VOORWAARDEN

1. Definitie
In de algemene voorwaarden hebben de volgende begrippen de volgende betekenis: 
a. iChoc hierna te noemen: ‘Artichoc Wereld van Chocolade’.
b. Opdrachtgever: Een opdrachtgever is een rechtspersoon die gebruik maakt van de diensten van de Artichoc Wereld van Chocolade.

2. Bestellingen 
2.1. Besteltijden - De opdrachtgever kan bestellingen 24 uur per dag 7 dagen per week plaatsen via ons mailadres info@ichoc.nl.
2.2. Een logo of afbeelding wordt met eetbare inkt op een cacaoboter of icing ondergrond geprint. Het logo en/of de afbeelding dient door de opdrachtgever in JPEG, eps of pgn bestand worden aangeleverd via de email. Na beoordeling  komt er een goedkeuring als het bestand bruikbaar is. Afwijkingen wat betreft kleur kan mogelijk zijn.

3. Bezorging
3.1. Leveringstijden - De levertijd is maximaal 5 werkdagen vanaf het moment dat de betaling binnen is. Artichoc Wereld van Chocolade behoudt het recht om af te wijken van bovengenoemde leveringstijden. Wanneer de opdrachtgever een gewenste aflevertijd heeft opgegeven dan is dit een indicatietijd en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.
3.2. Spoedbezorging - Mocht de opdrachtgever chocolade  met spoed wil bestellen dan dient de opdrachtgever contact op te nemen met Artichoc Wereld van Chocolade.
3.3. Bezorging via Post.nl of eigen transportdienst. Producten worden verzonden via Post.nl en worden in het algemeen binnen 1 werkdag afgeleverd. Het kan voorkomen dat dit langer duurt en in dit geval kan Artichoc Wereld van Chocolade niet aansprakelijk worden gesteld. De verzending van deze producten is geheel voor eigen risico van de opdrachtgever. 

4. Prijzen
Alle prijzen vermeldt op de website www.ichoc.nl zijn exclusief 9% BTW.
Prijzen zijn onder voorbehoud van zetfouten en wijzigingen.

5. Betaling 
Voor zakelijke opdrachtgevers is facturatie  mogelijk op rekening met een betalingstermijn van 8 dagen na levering, vooruitbetaling of betaling bij afhalen.

6. Aansprakelijkheid
6.1. Adressering/data -Artichoc Wereld van Chocolade kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het aanleveren van foutieve adressen en/of afleverdata.
6.2. Logo/tekst - Artichoc Wereld van Chocolade  kan niet aansprakelijk worden gesteld voor druk, - en/of zetfouten van logo en/of tekst.

7. Annulering
Om een bestelling te annuleren dient de opdrachtgever contact op te nemen met Artichoc Wereld van Chocolade. Wij kunnen niet garanderen dat de bestelling geannuleerd kan worden. Eventuele kosten worden bij annulering in rekening gebracht aan de opdrachtgever.

8. Klachten
Via e-mail van ichoc.nl. Klachten worden tot 2 dagen na aflevering in behandeling genomen.

9) Privacy
Gegevens van de opdrachtgever zullen niet worden doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden. 

10 Gewichten
De gewichten bij onze producten zijn indicatief en kunnen met een marge van 10% afwijken.

bottom of page